19 Temmuz 2007 Perşembe

Sahte tıklamalar ve banlanmamak

Google ilk kurulduğunda,aklındaki tek şey hızdı.Hep en hızlı olmaktı hedefleri iki ortağın.İlk yıl 50 bin internet sitelerini veri tabanlarına kopyalamışlardı ve 100 bin arama yapılmıştı sitelerinde.Şuan günde Milyonlarca arama yapılıyor ve google ın veri tabanında 25 milyar sayfa web sitesi olduğu varsayılıyor.Ve google 55 milyar dolardık cirosu ile microsoft gibi yıllanmış şarap misali şirketi bile geçmiştir!

Bunları elbet biliyorsunuzdur.Yazmamaın nedeni Karşımızda çocuk oyuncağı bir sitenin olmamasıdır..Bunu aklamızda her zaman bir köşeye not olarak bırakalım.

PARA PARA PARA

Napolyonda bunu diye diye ölmedimi zaten.Sitemizi açtık.para şart.Reklamları kasıyoruz.evet işte böyle.Pahalı google reklamları,tıklamalarda en az 0,50 dolar süper miktar.fakat nereye kadar?belki 10 gün.belkide parada aldınız bu yöntemle.ama elbet banlanacaksınız.!Son dönemin furyası ingilizce içerikli siteler.Makale siteleri...Başıma gelen bir şeyi paylaşıcam.Siteme reklam alıyordum.herşeyde anlaştık.Kolay olmuştu açıkcası.Siteyi görmek istedim.Bir baktım ingilizce.Nedir bu dedim.Adsense için dedi.Şştım doğrusu.Birde sitemde yayınlanması için tıkla ateşlen gif banneri verdi :) külliyen yalan yani.hit kazanacak tıklanacak vsvsvs.Böyle para kazanmak ne derece mantıklı.Yada nereye kadar sürer...

SAHTE TIKLAMALAR

İnsanlar hackleyemediği sitelere farklı şeyler geliştirdi.

-kanka xxx sitesinin admini banladı beni,
- olm reklamlara tıklayalım patates olsun
-harbisi doğru diyosun.kasalım..

Butarz muhabbetlerdn sonra bir bakıyorsunuz hesaba.20 sayfa gösterimi 100 tık.!

Sakin ol.Hain çok .

Sade açıklayıcı bir yazıyla
adsense-tr@google.com a mailini at gereği yapılacaktır.

Banlandım :(

Buda artık sıradan bir hal aldı.Banlanınca üzülmeyeceğiz belki yakında :) Sen eğer pop up yada iframe ile ziyaretçi atarsan kendine.googleda çocuk zaten elindeki şekeri vermeye hazır.55 milyar doların ortağımısın sen :) Googel sevmez o tarz şeyleri.Reklamları en uygun yere yerleştirmeniz faydanıza olacaktır.İlk makalemdeki gibi,sabit içerik olursa.hedeflenmiş reklamlar sizi bulur ve kazanırsınız.

Bol kazançlar

abdurrahman aktan www.adsenseturkey.org

1 yorum:

Adsız dedi ki...

I am very happy to read on thrifty car hire sanford orlando.
This is the sort of ideas that must be provided and not the random misinformation that's at the other websites. I appreciate you revealing this excellent blog post.

Feel free to surf to my page; spain car rentals